MamaScopes

Select your language

Hydrocultuur Voor Iedereen is available
in 10 editions:

 

Press Review

Maximum Yield

« A highly
anticipated book »

The Indoor Gardener

« To become a perfect
indoor gardener »

Jorge Cervantes

« Outstanding drawings.
I keep my reference
copy close at hand»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

FREE!
Digital Editions

Smartphones & Tabs Editions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hydrocultuur Voor Iedereen,
Multimedia & Multilingual:

Deze rijk geïllustreerde bijbel van het hydroponisch tuinieren zal de oogst van het thuiskweken doen toenemen tot een niveau dat men niet voor mogelijk houdt. Van eenvoudig tuinieren tot het kweken met behulp van geavanceerde technieken;
met tips voor beginners en gerichte informatie voor ervaren professionals, van de basiskennis tot de best bewaarde geheimen, alles wat u altijd al wilde weten over de hoogwaardige techniek van hydroponie.

 

De auteur

Wiliam Texier werd geboren in Parijs. Aanvankelijk studeerde hij aan het Institut National de Gemmologie in Frankrlijk en vervolgens aan het Geological Institute of America in Los Angeles. In 1985 ontdekte hij de hydroponie wat zijn grote passie werd. Hij en Lawrence Brooke, zijn goede vriend en oprichter van General Hydroponics, ontwikkelden de aero-hydroponie.
Enkele jaren later, begon hij aan zijn eerste onderzoeksopdracht voor de R&D-afdeling van de White Owl Waterfarm in Sebastopol in Californië. In 1994 keerde hij terug naar Frankrijk en samen met zijn vrouw Noucetta Kehdi richtte hij General Hydroponics Europe op.

William Texier is een van de eerste pioniers van de hydroponie.
In 2004 ontwikkelde en kreeg hij patent op zijn “bioponics” (biologische hydroponie). Tegenwoordig leidt hij het onderzoek en de ontwikkeling van General Hydroponics in Europa en daarbuiten, met ondersteuning van een team onderzoekers van de University of California. Hij publiceert artikelen en overal ter wereld leidt hij seminars. Met dertig jaar ervaring, wordt hij beschouwd als een van ’s werelds meest gerenommeerde experts op het gebied van hydroponie.

Hydrocultuur voor Iedereen is vertaald in verscheidene talen.

Included :

HYDROSCOPE®

Covers

Click on images to enlarge or download them.